29 Ιουλ 2023

Ο Θεός είναι ένας Υπερεγκέφαλος


Ο ενωτικός άνθρωπος είναι συνδεδεμένος με τη ζωή. Αισθάνεται ασφαλής γιατί παίρνει δύναμη από την ενότητα που βιώνει. Ένας να αλλάξει, θα αλλάξουν όλα!

Ανήκουμε στο τώρα. Ας πάψουμε να είμαστε αδύναμοι και να παρασυρόμαστε από το άσκοπο. Είμαι ζωντανός σημαίνει είμαι στο παρόν, όχι στον αυτόματο πιλότο...

Ο νόμος της βαρύτητας δεν είναι μόνος του. Αν δεν υπάρχει η άνωση δεν θα μιλούσαμε για βαρύτητα. Η συνεργασία τους είναι θετική. Αξιοποίησε τα καλά σημεία του Νόμου. Μην διαχωρίζεις την βαρύτητα από την άνωση. Αυτό όμως αν το κατανοήσεις θα είναι μες τα δεδομένα σου. 

Αυτό το παραμύθι του μπαινοβγαίνω σημαίνει ότι υπάρχουν αφυπνίσεις ασύνδετες. Έχουμε έναν εγκέφαλο που είναι ολόκληρο σύμπαν! Ε, και; Σας συγκινεί αυτό; Ο Θεός είναι ένας Υπερεγκέφαλος. Σε νοιάζει αυτό; Έχεις δέος, ανάγκη; Ή έχεις ένα κενό που δεν ξέρεις πώς να το γεμίσεις και σκοτώνεις την ώρα σου;

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη δυστυχία μας. Δεν έχουμε ενότητα και ισορροπία. 

Η ίδια φωτιά που καίει, μας φωτίζει. Δεν αρκεί να μην ενδίδουμε. Να μην είμαστε εκεί ώστε να κινδυνεύουμε να ενδώσουμε!!!

Ο ευτυχής είναι ο τυχερός στο Ευ, στο καλό. 

Αμαρτάνω σημαίνει ότι δεν είμαι στο σημείο και τη στιγμή μου. 

Δεν πρέπει να καταχράται ο άνθρωπος τα δώρα που λαμβάνει. Αυτός που απλώνει το χέρι παραμένει στον νόμο της ενότητας. 

1. Αυταπάρνηση δεν είναι η άρνηση της ύπαρξης αλλά η δυνατότητα της υγιούς επικοινωνίας. 

2. Η ώρα της απόφασης και της απάρνησης επείγει. Τι να απαρνηθούμε; Τα διλήμματά μας, γιατί το δίλημμα είναι αδιέξοδο. 

Η γνώση και η επίγνωση είναι η πορεία προς τη ζωή. Χωρίς τη γνώση υπάρχει έλλειψη. Χωρίς την επίγνωση δεν υπάρχει η απάντηση στο τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να πει ευχαριστώ. Μεγάλη υπόθεση να αισθάνεται ένας άνθρωπος την ανάγκη να πει «ευχαριστώ». Όποιος δεν την αισθάνεται, δεν έχει επίγνωση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου