29 Ιουλ 2023

Η δύναμη της ΣΥΝέπειας και οι προτεραιότητές μας


Οι εικόνες είναι αιθερικές αποτυπώσεις. Συνδέουν την ενέργεια της εκδήλωσης με τις ενέργειες του πνευματικού πεδίου. Αυτό το βιώνουμε συνεχώς με την έννοια της ζωής, δηλαδή των εκδηλωμένων ενεργειών του πνεύματος στο επίπεδό μας. 

Η πίστη ως άφεση στο θέλημα της Αγάπης, σε ό,τι έχουμε την δυνατότητα να συλλάβουμε ως Θεό, εμφανίζεται στο επίπεδό μας ως ΣΥΝΕΠΕΙΑ. 

Ο εγωϊσμός και η αλαζονεία εμφανίζονται ως η ανατροπή των νόμιμων διαδικασιών δηλαδή ως ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ. 

Η προτεραιότητά μας είναι η πηγή της συνέπειάς μας στον λόγο, στις σκέψεις και στις πράξεις μας. 

Προτεραιότητα – Πρότερον – Προτέρημα….πριν δηλαδή από τον διαχωρισμό. 

Προτεραιότητά μου είναι να αναγνωρίσω την ακτίνα που με ενώνει με το κέντρο μου. Η ασυνέπεια δημιουργεί παράκεντρα με την ψευδαίσθηση ότι είναι το κέντρο μας. 

Να μην είσαι αδιάφορος στη σχέση σου με το συνεπές. 

Πολλές λάθος «προτεραιότητες» δημιουργούν πολλά εγώ δηλαδή πολλές φωνές και αποδυναμώνουν την ακοή της μιας φωνής η οποία επικοινωνεί με το κέντρο σου. 

Υπάρχει ένα κέντρο στον άνθρωπο. Έτσι είναι ενταγμένος στον κύκλο της δημιουργίας, είτε το αναγνωρίζει είτε όχι. Είναι ένα κέντρο σταθερό και αδιαπραγμάτευτο έστω και αν δεν το έχουμε αναγνωρίσει. Πάντα είναι εν δυνάμει έστω και αν επικεντρώνουμε αλλού…

Σε απόκεντρα σημεία δημιουργούμε την ψευδαίσθηση της επικέντρωσης και αναπτύσσουμε ανάλογους μηχανισμούς της δικαιολογίας και όχι της νομιμότητας. Υπεύθυνη γι΄αυτό είναι η ασυνέπειά μας. Έχει δημιουργήσει τόσα παράσιτα που κάθε σημεία εκτός κέντρου γίνεται εγώ. Πολλά εγώ, πολλά σημεία που ψεύδονται ως παράκεντρα, κόσμοι ψευδαισθήσεων. 

Η εμφάνιση ενεργειών και η δημιουργία συχνοτήτων απαιτούν την σύνθεση και όχι την αποκοπή. Ο άνθρωπος τα γνωρίζει και τα δύο. Γνωρίζει τα διάφορα κέντρα που δημιουργεί ανάλογα με τις επιθυμίες του. Γνωρίζει και τα κίνητρά του. 

Ο άνθρωπος έχει όραμα και το όραμα δεν διασπάται σε κομμάτια. Αν αυτό συμβεί παύει να υπάρχει. Του μένει η εικόνα της αποσύνθεσης και της απειλής. 

Η σύνθεση δημιουργεί την οδό προς το κέντρο του. Η αποσύνθεση εκφράζει τον κόσμο των ψευδαισθήσεων. Η συνέπεια είναι αποτέλεσμα σύνθεσης. Η ασυνέπεια είναι αποτέλεσμα έλλειψης συνοχής, δηλαδή διάσπασης. Δεν υπάρχει συχνότητα με την Δημιουργία αλλά μόνον ψευδαίσθηση επικοινωνίας.

Ο άνθρωπος φοβάται το κατακερματισμένο εγώ του. 

Η προσφορά του ΔΟΥΝΑΙ είναι και η αποκατάσταση…Η αποδοχή του ΛΑΒΕΙΝ είναι η δυνατότητα της επικέντρωσης, η πίστη που έχουμε και η άφεση στο θέλημα της Αγάπης. 

Γεννηθήτω το θέλημά Σου και θέλημα είναι η Αγάπη. Όταν λέμε η Δύναμη της Αγάπης εννοούμε το Θέλημά της. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου