25 Φεβ 2018

Κι έτσι αρχίζει η αναζήτηση του Όντος...





Άχρονη η στιγμή, όταν το Όν του ανθρώπου θέλει να εμφανίσει την Ταυτότητά του. Έτσι γεννιέται στον άνθρωπο η ανάγκη της δικής του αφύπνισης. Τι είναι το Ον; Πνεύμα που αποσπάται, χωρίς να διαιρείται. Θέλει να εκτελέσει την πορεία του εδώ στη φυσική πραγματικότητα του ανθρώπου, να ταυτιστούν και να γίνουν Ένα.

Και έτσι αρχίζει η αναζήτηση του Όντος, γίνεται ο άνθρωπος ερευνητής σε μια πορεία που οδηγεί στην ταύτισή τους. Τι άλλο μεγαλύτερο, υψηλότερο και ιερότερο από αυτό; Όπου η αλήθεια δηλώνει συνεχώς ότι ο ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΣ.

Ανακαλύπτει ο άνθρωπος τον Εαυτό Του και δηλώνει Εγώ και ο Πατήρ εν εσμέν. Το Ον, η Αλήθεια μας αφυπνίζει συνεχώς. Δημιουργείται η βεβαιότητα του Πατέρα, της Αγάπης. Γεννιέται ο Ε-ρωτας. Συμβαίνει…γιατί πλέον δεν ρωτάς, μόνον εμφανίζεσαι. Γιατί το θέλω σου έγινε Έρωτας…και ο Έρωτας είναι φλόγα, είναι φωτιά που διαμορφώνει τη σχέση μας με την Ύπαρξη.

Συνεχώς απλώνεσαι…συνεχώς…μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι τα όρια καταργούνται…ότι οδηγείσαι στο Παν και πέραν του Παντός. Ο Θεός δεν περιορίζεται κι εσύ ακολουθείς…Είσαι ένα κύτταρο ενταγμένο στο Φως και την Αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου