5 Ιαν 2023

Το μην κρίνετε, αυτό σημαίνει...

Η αλήθεια μας είναι βιωμένη. Όταν λέμε ψέματα, το γνωρίζουμε. Ανάλογα με το βαθμό που συντονιζόμαστε είναι και αυτό που μπορούμε να λάβουμε.

Όταν δεν συντονίζεσαι είσαι άσχημος, δεν έχεις σχήμα, δεν είσαι πρόσωπο.

Ο άλλος που σε βλέπει ότι δεν είσαι συντονισμένος πρέπει να κάνει σιωπή. Βλέπεις τα αποτελέσματα και είσαι ακόμα πιο ενσυνείδητος. Το μην κρίνετε αυτό σημαίνει…

Οι άνθρωποι εμφανίζουν τρία πρόσωπα, άλλα λένε, άλλα θέλουν και άλλα κάνουν ανάλογα με την ευθιξία, τα παράπονα και τις απαιτήσεις τους. Αυτός που ακούει πολλές φωνές έχει πρόβλημα, γιατί οι πολλές φωνές δεν μπορούν να συντονιστούν. Αν συντονίζονται τότε οι ενέργειές μας συναντώνται και δεν αντιμάχονται η μία την άλλη.

Αν κάνεις σιωπή δεν ψάχνεις για δικαιολογίες. Με τις δικαιολογίες προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Με τη σιωπή δεν επιτίθεσαι στον άλλον.

Οι άνθρωποι που έχουν έναν συντονιστή θα πρέπει να τον ακούνε. Αν δεν τον ακούνε ανοίγουν μια τρύπα που δεν μπορούν να την δικαιολογήσουν. Αυτή η «επανάσταση» χαλάει τα πράγματα…Είτε αγνοείς τον δάσκαλό σου, είτε τον ερμηνεύεις όπως εσύ θέλεις…Ο δάσκαλος όμως δεν έχει την προσωπική του ιστορία, δεν έρχεται να καταθέσει τα προβλήματά του. Ο μαθητής με τη στάση του ανοίγει μια τρύπα…

Εσύ συντονίσου με την καλή πλευρά του άλλου και αυτή θα φωτίσει την σκοτεινή πλευρά.

Η αγάπη εκδηλώνει έρωτα. Δεν επιβάλλεται με το ζόρι η μετακίνησή σου στο πνευματικό επίπεδο. Αφήνεσαι γιατί συντονίζεσαι με την υπακοή, με το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σου.

Όταν κάνεις σιωπή, δεν δίνεις στον άλλον επιχειρήματα ανταρσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου