24 Δεκ 2019

Η γλώσσα του φωτός


Αναφερόμαστε στο Φως και μάλιστα με συγκίνηση και βεβαιότητα ότι το φως είναι Θεός.

Θέλω να σας ρωτήσω: για σας τι σημαίνει Φως;

Σκέφτομαι τις απαντήσεις που θα καταθέσει ο καθένας σας. Τις ξέρω. Και είναι υψηλού επιπέδου. Όμως  γνωρίζουμε ότι έρχονται από το εγώ μας και όχι από τον Εαυτό, την υψηλότερη δυνατότητα μας. Διότι ο Εαυτός μας, η δημιουργία του Θεού, δεν απαντάει με αυτό τον τρόπο αλλά εκδηλώνει χωρίς λόγια. Είναι θεία αύρα,  είναι ενέργεια που διαχέεται και εμποτίζει το επίπεδο της γης, ελευθερώνει από τα άχρηστα, από τα ζιζάνια που φυτρώνουν στις ρωγμές της διάσπασης , που το κέντρο είναι πάντα η λογική του εγώ που ακόμα αναλύει αλλά δεν συνθέτει.


Λέμε φως και το αποθηκεύουμε σε μέρος ασφαλές όμως ιδιωτικό και το φως καταλήγει να φωτίζει μεν -αυτό είναι η φύση του- αλλά να μην αναγνωρίζει αυτός που λέει ότι το διεκδικεί τι είναι αυτό που φωτίζει. Το φως που επικαλείσαι δεν διαπραγματεύεται διότι δεν έχει κίνητρα, δεν θορυβεί γιατί είναι εν Σιωπή επειδή εμπεριέχει τον ΛΟΓΟ, δεν σας βλέπει ατομικά αλλά σας περιβάλλει.

Μιλάμε για φως όταν ζούμε το φως. Δεν αναφερόμαστε σε λέξεις. Η  γλώσσα του Φωτός είναι το θέλημα Του γιατί φτάνει στο νου και στην καρδιά μας ως ο Λόγος του Θεού.

ΟΠΟΥ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΟΡΥΒΟΣ...ΦΥΓΕ

ΟΠΟΥ Ο ΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΝΕ ΣΙΩΠΗ....

ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ....ΤΟ ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΕΙΝ.

Ακόμα και οι καλύτερες προθέσεις δεν είναι απαλλαγμένες από το προσωπικό κίνητρο. Μακάρι το φως να γίνεται η φωνή που δηλώνει τον ήχο του «γεννηθητω το Θέλημά Σου», να απλώνεται συνεχώς, να γίνεται ο βωμός όπου ανάβει το καντήλι της καρδιάς του Ανθρώπου.

Όμως πρέπει να αθωώσουμε το επίπεδό μας όχι κρίνοντας, όχι αναλύοντας,  όχι προσπαθώντας να εκθέσουμε την κατάσταση για να πειστούμε πρώτα εμείς. Αλλά για να γιορτάζουμε το κομμάτι του πάζλ που τοποθετήσαμε και όχι που βρήκαμε. Πρέπει το δούναι μας να είναι λαβείν εν δράσει.

Αρχίζει το ξεκαθάρισμα:  τι λέμε, τι εκδηλώνουμε στον πλανήτη, το ουράνιο αυτό σώμα Γιατί  είμαστε ενταγμένοι στο σύμπαν έστω και αν εμποδίζουμε την αθωότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου