13 Νοε 2016

Άφησε το Άγιο Πνεύμα να μιλήσει...




Όταν πιστεύεις ότι ο Πατέρας σου κρατάει το τιμόνι της ζωής σου, όταν καταθέσεις τη δική σου θέληση και είσαι σε θέση ενσυνείδητα να πεις «γεννηθήτω το Θέλημά Σου», τότε αλήθεια, Εκείνος ομιλεί και συ με σεβασμό και δέος ακούς…

Άφησε το Άγιο Πνεύμα να μιλήσει και να φέρει την Αλήθεια Του μέσα σε μια πραγματικότητα, όπου τα πιστεύω των ανθρώπων γεφυρώνονται και αποδεικνύεται ότι, όπου υπάρχουν οι δύο ή τρεις, δεν υπάρχουν εναντιότητες και αντιθέσεις και δε δημιουργούνται κενά τέτοιας ποιότητας που να προκαλούν το διαχωρισμό.

Υπάρχει αγάπη για το πρόσωπο Του Κυρίου; Τότε, η Θεία Χάρις είναι εκείνη που επιτρέπει το διάλογο και την αδελφοσύνη. Ένας ο Θεός, Μία η Αλήθεια Του.  Όταν υποχωρούν οι ψευδαισθήσεις, οι άνθρωποι ακούνε συνεχώς με το νου και την καρδιά τους το «Ειρήνη, Αγάπη και Χαρά».

Χαρά να έχεις και η Χάρις μέσα από τη χαρά σου εκδηλώνεται και εμφανίζεται ο Λόγος Του. Ο άνθρωπος της χαράς και της Χάρης δε σταματάει ποτέ σε σκέψεις εγωικές που προκαλούν εντάσεις και διαχωρισμούς.

Κύριε, μίλησέ μας και εμείς όλοι πιασμένοι από το χέρι θα Σε ακούμε, θα Σε βλέπουμε, Κύριε, και συνεχώς θα ακολουθούμε τα Θεία Βήματά Σου.

ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου