30 Νοε 2014

Ένα συνεχές θαυμα ζούμε...




Ένα συνεχές θαύμα ζούμε, μια συνεχή κίνηση, μια ροή, ένα Άγιο ρεύμα μας περιβάλλει. Το αναγνωρίζουμε και το ομολογούμε.

Γονατίζει μέσα μας το μέρος εκείνο που είναι εξελισσόμενο, αφυπνισμένο και που ένα μέρος του που λέγεται «εγώ» αντιδρά και μας τραβά στο χάος... Όμως δεν του το επιτρέπουμε, γιατί και αυτό το μέρος το αναγνωρίσαμε και το περιβάλλουμε με την αγάπη μας, και προσπαθούμε να το αφυπνίσουμε, κόβοντας τις γέφυρες που οδηγούν στην αναρχία. Έτσι μονον κατανοεί την ήττα του.

Ένας ο Θεός, Ένας ο Λόγος, Μία η Αγάπη.Δε θέλουμε τη διαίρεση δε θέλουμε την αμφισβήτηση, δεν κάνουμε σενάρια, γελάμε με τις προσπάθειες αποσυντονισμού! Το χαμηλό δεν μας έλκει πλέον. Το φως μας έλκει, το αστραφτερό και κρυστάλλινο. Το φως της αγάπης το βιώνουμε, το ζούμε και δεν το διαπραγματευόμαστε πλέον, έχουμε τον Άγγελο του Θεού, που μας περιβάλλει συνεχώς και τα σκοτεινά σημεία φωτίζονται. Μαθαίνουμε να λέμε «στήτω», μαθαίνουμε να σταματάμε στον κατήφορο και να επικαλούμαστε τη βοήθειά Του.

Κάθε φορά που πετυχαίνουμε μια νίκη είμαστε το ναι του Θεού, είμαστε γεμάτοι από τη χάρη Του, υπηρετούμε την ενότητα και η ενότητα δεν επιτρέπει παρεμβολές, δε σπέρνει ζιζάνια, δεν επιτρέπει τους εφιάλτες, διότι δεν υπάρχουν ρωγμές. Η σημερινή ημέρα είναι γιορτή και είναι γιορτή γιατί δηλώνει ευχαριστία, ευγνωμοσύνη, πίστη. Πατάμε γερά, γιατί βιώσαμε ότι δεν είμαστε μόνοι. Η ενότητα από μόνη της είναι η δύναμη εκείνη, η τεράστια δύναμη που μας προστατεύει και μας οδηγεί. Ο Θεός δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Είμαστε αδελφοί εν Χριστώ και ο Χριστός ενίκησε τον κόσμο. Άρα, σαν μέλη του σώματος του Κυρίου είμαστε νικητές. Οι αβεβαιότητες και οι αμφιβολίες δεν έχουν θέση γιατί τώρα ξέρουμε πλέον βιωματικά το πού ανήκουν και πού οδηγούν.

«Μη φοβάστε, εγώ ενίκησα τον κόσμο».

Ένα μέγα ευχαριστώ στην ΑΓΑΠΗ, ευγνωμοσύνη και πίστη… Δώρα που μόνον άνωθεν φθάνουν και που μας οδηγούν στο δρόμο του φωτός και της απόλυτης ελευθερίας.


Κύριε, μας έστειλες τον Άγγελο του Θεού γιατί είμαστε στο σχέδιο Του Θεού. Υιοί του Θεού, γι αυτό μας επιτρέπεις να πούμε: Κύριε δοξάζω το Όνομά Σου.

ΑΜΗΝ

                                                                   Για την Γιορτή των Ταξιαρχών 07.11.2014






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου