6 Ιουν 2020

Ο άνθρωπος απάντησε στο κάλεσμα...


Συνδέεται ο άνθρωπος με το φως γιατί απάντησε στο κάλεσμα. Είπε «ναι». Η σχέση «αδελφός» συνειδητοποιείται και καταξιώνεται. Έτσι ο άνθρωπος αναγνωρίζει το μυστήριο της Υιοθεσίας.

Η Σοφία ξεχύθηκε στους νόες των ανθρώπων γιατί η αγάπη ελευθέρωσε την ψυχή. Συνδέθηκε ο ουρανός με την γη γιατί η κάθαρση επιτελέσθη υπό του Κυρίου. 

Άστραψε το παν την στιγμή της Ανάστασης. Ανελήφθη ο Κύριος και ο άνθρωπος μετέχει στο μυστηριακό φως. Είναι κύτταρο στο σώμα του Κυρίου και δια του Κυρίου μετέχει στο Φως. Έμαθε να βλέπει και να ακούει γιατί συνδέει το φαινόμενο με την αλήθεια, το αποτέλεσμα με το αίτιο. Γιατί γεφυρώνει δια της αγάπης το μέσα με το έξω που τελικά είναι Ένα.   
  
Το Μαζί αποκαταστάθηκε δια του Κυρίου. ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΛΗΨΗ – ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ - ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ (ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ). Ο άνθρωπος εντασσόμενος στο σώμα Του κάθεται στα δεξιά του Πατρός. Όλη η πορεία του ανθρώπου είναι νόμιμη. Σέβεται τον νόμο και αναγνωρίζει δυο δράσεις του: την βαρύτητα και την άνωση. Η επίγνωση του Νόμου και της λειτουργίας του δικαιολογεί και καταξιώνει το αυτεξούσιο. Εμείς όντας νόμιμοι, ξέρουμε  τις επιπτώσεις της βαρύτητας και της άνωσης.  Έτσι αποκαλύπτεται η Δικαιοσύνη του Ελέους. 

Η γνώση οδηγεί μπροστά σε δύο δρόμους: της αρετής και της κακίας. Επιλέγουμε την γνώση του Νόμου που οδηγεί στην Επίγνωση, διότι επιλέξαμε το φως και όχι την αγνωσία. Η Σοφία δια του Αγίου Πνεύματος μας οδηγεί. 

Περιμένουμε να ακούσουμε το μήνυμα από τον Ουρανό. Το μήνυμα από τον Ουρανό είσαι Εσύ. Και αυτό αφυπνίζεις. Και γίνεσαι κανάλι πλήρους επικοινωνίας με τους ανθρώπους, διότι το μαζί είναι επικοινωνία και ταυτόχρονα αφύπνιση και δημιουργία. Η καρδιά είναι απειρόγλωσση…γιατί μιλά τη γλώσσα της αγάπης και η αγάπη είναι Ένα με το Πνεύμα το Άγιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου