23 Δεκ 2017

Το Φως ρέει συνεχώς...




Το Φως ρέει συνεχώς, δεν έχει εμπόδια μπροστά του. Η ροή δεν σταματάει ποτέ! Τίποτα δεν γίνεται να του αντισταθεί. Εμπεριέχει συνεχώς το Παν και πέρα από το Παν.  Ό,τι δεν φωτίζεται, δεν είναι γιατί δεν υπάρχει στη ροή του Φωτός. Είναι γιατί δεν λαμβάνει το Φως αφού δεν το αντιλαμβάνεται.  Ό,τι δεν φωτίζεται δεν εμπεριέχει το Φως με επιλογή του. Κι η επιλογή του έχει να κάνει με την ασθένεια της αδιαφορίας. Τα μάτια του στερούνται την όραση στο χώρο της ψυχής και αρνούνται το Φως το αληθινό. Αρκούνται στο φως εκείνο που δεν είναι Φως, αλλά τεχνικό κατασκεύασμα χωρίς τον απαστράπτοντα λόγο της αγάπης. Ένα κατασκεύασμα μόνον της ατομικής διεκδίκησης του ψεύτικου, φθηνού και εφήμερου σκηνικού που συνεχώς μιμείται, χωρίς να είναι…


Οι μηχανιστικές τάσεις ικανοποιούν το εγώ, όμως παραμένουν στο γήϊνο επίπεδο. Δεν αλλάζει κάτι, παρά μόνον μεθοδεύεται. Η μίμηση δεν οδηγεί σ΄αυτό που είσαι αλλά σε αυτό το περιορισμένο και ασταθές που μιμείσαι. Ο κόσμος σου ανέχεται το φως εκείνο που είναι προϊόν και όχι Θεία Χάρη. Ανάλογη είναι και η χαρά σου: εφήμερη, χωρίς σύνδεση με την Πηγή. Έχεις την ελευθερία να δεις και δεν βλέπεις. Έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις και δεν ακούς. Ο Παρατηρητής που υπάρχει μέσα σου είναι φιμωμένος γιατί περιορίζεται ανάλογα. Επειδή ακούς αυτά στα οποία έχεις πρόσβαση και όχι αυτά που διαμηνύονται άνωθεν συνεχώς. Δεν γνωρίζεις τη γλώσσα και την παραποιείς. Ένα ΣΤΗΤΩ είναι αρκετό για να αλλάξεις τη διαδικασία. Έχεις όλες τις προϋποθέσεις…

Σιωπή….Και τότε θα ακούσεις τους ήχους που το φως συνεχώς παρέχει. Γέννησε μέσα σου το ΕΝ-διαφέρον. Όλα είναι αποθηκευμένα. Επικοινώνησε μαζί τους. Μια άχρονη στιγμή είναι η κατανόηση, η λήψη. Και έτσι η αντίληψη θα πει «Γεννηθήτω Φως» και η Λήψη θα πει «Και εγένετο Φως». Και όλα θα γίνουν λαμπερά, κρυστάλλινα, απαστράπτοντα! 


Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι πλάϊ μας για να εγκαθιστά συνεχώς το Φως στο Νου και στην Καρδιά μας. Αυτό επιτάσσει η Αγάπη που είναι ο Πατέρας μας. Την Παρουσία Του την ζείτε όταν θα πάρετε απόφαση να ενταχθείτε στο Ρεύμα του Φωτός, της Αγάπης. 


Έξοδος από το εγώ και είσοδος στο Εσύ. Χωρίς το Εσύ δεν γίνεται να φωτιστείτε. 


Νέα γέννηση στην καρδιά, στο νου, στο χώρο της ψυχής. Ας γεννηθεί το Φως, ο Λόγος, η Λήψη και τότε η Αγάπη θα σας εμπεριέχει και δεν θα χρειάζεται να λέτε εγώ αλλά «Εγώ είμαι η Αγάπη»



Καλά Χριστούγεννα σε όλον τον πλανήτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου