9 Οκτ 2017

Μην υποκύπτετε στην οκνηρία...



Μην υποκύπτετε στην οκνηρία. Είναι μεγάλο πρόβλημα. Δεν αφορά μόνον το σώμα. Αφορά κυρίως τη ψυχή και το πνεύμα σας. Η οκνηρία είναι η σκόνη που σκεπάζει τα βιώματά σας. Τα απενεργοποιεί και χάνουν τη δυναμική τους, σταματάει η διαπαιδαγώγηση του εγώ και εξασθενεί η σχέση σας με τον πρώτο αδελφό σας. Αλλάζουν η συχνότητες, χάνεται η ενέργεια που έρχεται από τον ουρανό, σκορπάει και έτσι δεν μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Χάνεται η άγια δυνατότητα συνάντησης και κατανόησης του Εαυτού σας, δηλαδή του ποιοι είστε!!! 


Μακριά από την κατάσταση της οκνηρίας. Σας οδηγεί στη λήθη ανεπαισθήτως ενδυναμώνοντας τις ψευδαισθήσεις που σας κρύβουν την αλήθεια. Μην επιτρέπετε τη διαστροφή της αλήθειας. Κινδυνεύετε να χάσετε τον δρόμο της συνάντησης.
Οι εικόνες και τα χρώματα υπηρετούν την εγρήγορσή σας. Δημιουργούν το εγρηγορός και τη δυναμική που επιτρέπει τα πετάγματά σας. 

Η οκνηρία είναι μέθοδος της αργής αλλά σίγουρης απομάκρυνσής σας από τη ζωή. Πετάξτε τη σκόνη που έχει σκεπάσει το σώμα, τη ψυχή και το πνεύμα σας. Θυμηθείτε ότι τίποτα στη δημιουργία δεν είναι οκνό. Όλα είναι εν κινήσει, διότι συνεχώς το πνεύμα και η ψυχή δοξάζουν τη ζωή. Η ζωή είναι εν κινήσει. Κάθε κύτταρο την εμπεριέχει. Είναι ρεύμα, είναι ο ουρανός που έρχεται να αγκαλιάσει την εδώ κίνηση και να γεμίσει με φως και θεία Χάρη ό,τι κινείται. Γιατί η κίνηση είναι η ανάσα του Θεού. Κίνηση είναι ο Θεός. Εισπνέω Θεό… Εκπνέω αγάπη, γνώση, ευγνωμοσύνη. 

Δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου