5 Ιουν 2017

Αγάπη είναι...




Αγάπη είναι ό,τι σας βγάζει από τα όριά σας, ό.τι σας κάνει να χαίρεστε, ό,τι σας δίνει γαλήνη και πληρότητα. Μόνον τότε είναι αγάπη γιατί έχετε τη δυνατότητα να ευγνωμονείτε. Μακριά από δεσμεύσεις εσωτερικές, από ναι που είναι όχι. Μακριά από χρυσωμένα ψέματα…δεν ωφελούν πουθενά. Σας βγάζουν συνεχώς έξω από τον εαυτό σας, από την αλήθειά σας και δεν σας επιτρέπουν να δοξάζετε τον Κύριο, δηλαδή την Αγάπη!!!

Ο Χριστός ετοιμάζει την Νέα Οικογένεια. Ας είμαστε έτοιμοι, χωρίς αναβολές και ψευτοβολέματα. Όποιος θέλεις ας με ακολουθήσει, λέει.  Μην κάνετε τίποτα από φόβο. Κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει. Η σπίθα άναψε και αυτό είναι Ραφαήλ. Και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τη σβήσει. Εκτός αν το θελήσετε εσείς. Ζήστε την απλότητα των αληθινών αισθημάτων, γεμίστε από ενέργεια. Όλα στο φως…Λάβετε φως και μοιράστε φως.

Να αγαπώ θέλω. Έρχομαι δίχως κίνητρα. Όχι να λάβω αλλά να δώσω. Αν όμως το δούναι μου δεν στηρίζεται στο λαβείν, τότε απέτυχα. Γιατί το μαζί θέλει τουλάχιστον δύο.

Βλέπετε μπροστά…Σκεφτείτε τις σας λείπει; Θα δείτε ότι όλα είναι εδώ. Χαμογελάστε. Ζήστε την ευλογία. Γεμίστε από ευλογία και πείτε ευχαριστώ. Μέσα από τη Χάρη του Θεού υπάρχουμε. Θεός είναι ό,τι πιστεύετε.  Όσο τον αντιλαμβάνεστε, τόσο κάνετε. Το μυαλό λέει: υπάρχει Θεός; Η ψυχή όμως αγαπάει και βεβαιώνει την ύπαρξή Του. Ζήστε γεμάτοι από ενέργεια και θείο πάθος για τη ζωή.

Αλλοίμονο στους χλιαρούς γιατί χάσανε την ευκαιρία να ζουν και να πουν ΖΩ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου