3 Νοε 2013

Περί φιλαυτίας...

Απομακρυνθείτε από τη φιλαυτία. Δεν αρμόζουν αυτές οι καταστάσεις στα παιδιά του Θεού, στα παιδιά που αγκαλιάζει και εκπαιδεύει ο Ραφαήλ. 

Να γίνετε μια ακτίνα που εκπέμπεται από τον εαυτό σας, όχι μιμούμενος τον ήλιο αλλά ταυτιζόμενος με τη λειτουργία του Ήλιου. 

Χωρίς τη διάχυση του φωτός ο ήλιος δεν υπάρχει.  Ό,τι υπάρχει είναι,  γιατί το φως του φθάνει επί δικαίων και αδίκων, φως που ζωογονεί και ανατρέφει το παν.


Γίνετε ήλιοι, και μην αρέσκεστε να πιστεύετε ότι ήδη είστε ήλιοι. Ακτινοβολείστε το Λόγο σας, μελισθείτε αλλά μη διαιρεθείτε. Διαχέετε το εσωτερικό σας φως επί όλων των πλασμάτων. Η πορεία της  ακτίνος έχει  δική της δυναμική. 

Μην ασχολείστε με σκέψεις όπως: «άραγε θα τα καταφέρει;» Αυτό δεν είναι δική σας δουλειά. Η δική σας δουλειά είναι μόνον η διάχυση της αλήθειας σας. Η αλήθεια πάντα τα καταφέρνει γιατί είναι Θεός. 

Ό,τι υπάρχει στο σύμπαν είναι δημιούργημα της αλήθειας και σα δημιούργημα εμπεριέχει Θεό και  αυτό αποδεικνύεται από τη λειτουργία της κίνησης. Ό,τι υπάρχει κινείται και ακτινοβολεί. Η αδράνεια είναι αντικείμενο του χάους. Η  προσκόλληση στη δική μας αυτοδυναμία είναι χάος και όχι ζωή. Όλα γίνονται κατά χάριν και γίνονται γιατί είστε ενταγμένοι στο φως, γιατί ο Θεός το θέλει.

Ο εαυτός σας αντικατοπτρίζεται συνεχώς στον αδελφό σας. Να, η απόδειξη ότι είστε εσείς. Αν δεν ακτινοβολείτε δεν υπάρχετε.
 
Μην κλείνετε την εσωτερική σας πηγή, δημιουργείτε συνεχώς κανάλια επικοινωνίας προς πάσα κατεύθυνση.
Αν δεν υπάρχουν κανάλια, δεν εκπέμπεται η ακτινοβολία σας και έτσι δεν υπάρχετε. Η ακτινοβολία επιστρέφει σε σας μαζί με την ακτινοβολία του αδελφού σας και αυτό είναι η Χάρις Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου