12 Ιουν 2013

Τι σημαίνει Ουρανός;



Τι σημαίνει Ουρανός;
Τι σημαίνει Ουράνιος Πατέρας;

Πολύ μεγάλη είναι η διαδικασία αλλά και στιγμιαία. Μην πλατειάζετε. Μην επιτρέπετε στη λογική, που είναι ο διαχειριστής της ψευδαίσθησης και το πρώτο εργαλείο του εγώ, να σας παραπλανά.

Ο Ουρανός είναι μέσα σας…
Ο Πατέρας σας είναι μέσα σας…
Και η εκδίπλωσή Του γίνεται μέσα από εσάς.

Όταν λέτε «εγώ» γίνεστε οι άρχοντες του κόσμου τούτου.

Γίνετε οι άρχοντες του «εσύ» και τότε μόνον η λογική σας αποκτά νέο μηχανισμό και θαυματουργικά γονατίζει στο πνεύμα και του λέει: ΔΡΑΣΕ ΕΣΥ.



Έτσι, η εξωτερικότητα γίνεται πεδίο δράσης και εκδήλωσης του Ουρανού και επιβεβαιώνεται το «ως εν ουρανώ και επί της γης».Η λογική σας αλλάζει τρόπο λειτουργίας, το βλέμμα σας βλέπει μόνον το χρήζον και το αληθές…



Κάθε τι που υπάρχει στη γη εμπεριέχει λόγο, με τον οποίο λόγο οφείλετε να επικοινωνείτε. Έτσι τα περιττά φεύγουν και η όραση βλέπει μόνον ό,τι υπηρετεί τη δημιουργία.

Υπάρχει στον ουρανό το άσκοπο; Δεν υπάρχει. Άρα και εσείς υπηρετείτε το σκόπιμο, δηλαδή το δημιουργικό. Γιατί αυτό είναι δίκαιο και το επιτρέπει η αγάπη.

Μη χρήζον, δηλαδή άσκοπο, είναι να περιορίζεστε μόνο σε ό,τι ριζώνει στη γη. Όμως, ό,τι βλασταίνει, πάει προς τα άνω για να δοξολογήσει το Δημιουργό. Οδηγείται προς τον Ουρανό…

Πίσω από κάθε εικόνα το αληθές λάμπει…

Ακολουθείστε το…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου