22 Απρ 2013

Ο Άγιος Νόμος της Τριάδας



Μην συγκρίνετε το φως με το σκοτάδι. Το φως υποστηρίζεται μόνον από το φως.
Αυτός που πρέπει να αποδείξει την πίστη του, δεν πιστεύει. Σέρνεται σ’ ένα δρόμο που θαυμάζει και εντυπωσιάζεται, δε ζει το θαύμα αλλά την εντύπωση…

Ως πότε  η αμφιβολία θα σας διακατέχει;
Ως πότε θα παζαρεύετε;
Ως πότε θα απαιτείτε και θα εξαγοράζετε τους δήθεν κόπους που καταβάλατε, ενώ είχατε στο νου σας το παζάρι των ιδεών;


Η συναλλαγή και η επαιτεία πάνε μαζί…
Η καθαρότητα του νου και της καρδιάς απέχουν και δε φλυαρούν.

Τι πιστεύετε; Ψάξτε μέσα σας, γιατί αλλιώς είναι δύσκολο να δημιουργήσετε την οδό της ποιότητάς σας η οποία είναι η βάση και η αρχή της ανοδικής σας πορείας.

Η Αγάπη είναι για σας  η Σωτηρία του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος. Μην τα διασπάτε…Φαίνονται ότι είναι χώρια αλλά είναι  μονάδα. Γιατί λειτουργεί ο Άγιος Νόμος της Τριάδας.

Όταν πάτε να διασπάσετε τη μονάδα σας, δεν την χωρίζετε σε τρία διαφορετικά επίπεδα αλλά τη διαλύετε εις τα εξ’ ων συνετέθη και έτσι δε μπορείτε να τη βιώσετε.

Ό,τι ισχύει στον κόσμο σας, δεν ισχύει στον ουρανό. Μόνον όταν ο κόσμος σας είναι γεφυρωμένος με τον κόσμο του ουρανού, μόνον τότε μπορείτε να κατανοήσετε ό,τι σας λέγεται. 

Μην ψάχνετε θησαυρούς εκεί που δεν υπάρχουν, μη δράτε παραπλανητικά ως προς τον εαυτό σας, μην προσβάλλετε το ιερό σας κομμάτι, ταυτιζόμενοι με το χαμηλό υλικό σας κομμάτι.

Αυτό δεν υπάρχει, διότι όταν το αποσπάσατε από τη μονάδα που είναι η τριάδα σας, το διαλύσατε καταργώντας τη γέφυρα. Έτσι χάνετε την επαφή σας με την ανώτερη ψυχή σας και πνεύμα σας.

Δεν είστε το ένστικτο. Είστε η ψυχή και το πνεύμα της Άγιας Δημιουργίας του Πατέρα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου