16 Αυγ 2017

Κάθε Ανατολή...μια Μεταμόρφωση



Η ανατολή του Ηλίου ποτέ δεν είναι επανάληψη. Είναι πάντα το γεγονός. Πάντα ένα συγκλονιστικό γεγονός που δηλώνει νέα αρχή! Και η νέα αρχή γίνεται πραγματικότητα.

Πετάει η καρδιά γιατί ο Νους και η καρδιά ζουν την Αρμονία. Πετάει και ο Νους γιατί αναπνέει την αγάπη και βιώνει τη Ζωή. Κάθε χάραμα με την ανατολή η αρμονία βασιλεύει και δηλώνει Ζωή. Κανένα κίνητρο. Κανένα γιατί. Καμία προσωπική στάση δεν μπορεί να χαλάσει την ισορροπία αυτή.

Την ιερή αυτή στιγμή συντάσσεται ο Εαυτός στην αγκαλιά της Αγάπης. Και μπορεί να πει «ζω τώρα…γιατί βιώνω την αλήθεια». Κάθε χάραμα λαμβάνει χώρα η Μεταμόρφωση του Κυρίου. Με όλους εμάς έκθαμβους από την εκδίπλωση και τη λάμψη του Φωτός. Βιώνουμε την αλήθεια και αλήθεια είναι ό,τι είναι ολοκληρωμένο στην εκδήλωσή του και όχι μισό. Ολοκληρωμένο σημαίνει δεν λείπει κάτι, δεν πλεονάζει κάτι. Υπάρχει το μέτρο και γι΄αυτό πλέον μπορεί να υπάρξει εκτός ορίων. Να συνταχθεί στο άπειρο και το αιώνιο της Αγάπης. Να χορεύει στο ρυθμό της θαυμαστής Ενότητας, αυτής που υπηρετεί το Εν. Και να πει: τώρα μελίζομαι και δεν διαιρούμαι. Η ένταξή μας μέσα στην αγκαλιά της ενότητας υπηρετεί τη ζωή και είναι ζωή. Είναι η ανάσα η θεϊκή . Η παρουσία της ένωσε τη Γη με τον Ουρανό. Απέδωσε τη Γη στον Ουρανό και τον Ουρανό τον έκανε ανάσα Θεού για τη Γη. Συλλειτουργούν εις το διηνεκές.

Χαίρε Μητέρα του Θεού. Χαίρε Μητέρα του Ανθρώπου. Ανέβασες τον άνθρωπο στον Ουρανό γιατί έφερες τον Θεό στη Γη. Έφερες τη Ζωή, καταξίωσες την εδώ ζωή και την απέδωσες στον Δημιουργό τώρα και πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου